Menu
het
project
Menu

Bootje van papier actie

Nu ook Bootje van papier in Gebarentaal

De nood is hoog!

Samen helpen we de kinderen op Lesbos. Word jij ook donateur?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Bootje-van-papier-website-foto-2-1024x575.jpg

Laat je hart ♥ spreken, en steun structueel de hulp op Lesbos!

* Nu tijdelijk ook deze unieke CD voor iedere nieuwe donateur!

Voor info klik hier!

Als u geen donateur wilt worden, kunt via onderstaande knop bestellen:

De actie was in eerste instantie een initiatief van Elly Zuiderveld en André van der Weide. Ze schreven samen het liedje ‘Bootje van Papier’ en vroeger Carin en Elsa van Essen dit te zingen. Maar mede door de Corona pandemie werd de actie onverwacht zo snel groter dat we hulp nodig hadden. Al snel werd ons team versterkt door Bouke Norg, die veel technische zaken en de website overnam. En daarbij was het nodig om samenwerking te zoeken met een instantie die bij de actie past en de opbrengsten op de juiste plek terecht kan krijgen. Dat werd Kerk in Actie.

Vandaar dat de actie vanaf nu iets anders in elkaar steekt. Je kunt donateur worden bij Kerk in Actie. Kerk in Actie zorgt ervoor dat het geld bij de bootvluchtelingen en kinderen op Lesbos terecht komt. Het mooie is dat u op dit moment niets hoeft te betalen. In plaats daarvan kunt u een formulier invullen op de website. U kunt daar uw naam en adresgegevens invullen en aangeven hoeveel u per maand wilt doneren een aantal andere zaken, zoals welk kado u wilt ontvangen. Kerk in Actie neemt dan zo snel mogelijk contact op om het donateurschap met u te regelen. U hoeft dus nu niets te betalen, maar mag wel vast een mooi kado uitzoeken.

Kies hier uw welkomstkado

 

 

Kerk in Actie is onze partner en zorgt dat de donaties bij de juiste instanties terecht komen.

 

Wil je horen wat Elly en André hebben verteld op de verschillende radiozenders en wat er verder in de media verscheen over de actie? We plaatsen alles en maken filmpjes van radio-interviews. Klik dan hier en je kunt weer even vooruit als je je verveelt tijdens deze, toch wel unieke, Corona periode: Nieuws en filmpjes

 

Wat staat er op de cd?

Het liedje waar het om gaat: ‘Bootje van papier’ is een vrolijk liedje, met een serieuze ondertoon, geschreven door Elly Zuiderveld met muziek van André van der Weide. Gezongen door Carin en Elsa van Essen. En toen ontstond het idee voor zo’n cd’tje waar dus tal van bekende namen mooie liedjes beschikbaar hebben gesteld.

Op de CD staan naast de titelsong en het introverhaaltje, nóg 16 prachtige liedjes. Welke ingestuurd zijn door artiesten met een warm hart voor dit project, namelijk;

Stef Bos, Irma Dee met zoontje Seth, Delise Christianne en Maddoc, Kelly Elzinga, Carin van Essen, Lenny Kuhr, Elise Mannah, Marcel en Lydia Zimmer, Lieke Mulder, Rikkert Zuiderveld en de kinderkoren The Kids Crew, Spetters en de NoorderLicht Kids.

 

Volg & Like ons op:

Facebook

Instagram

Youtube