Menu
het
project
Menu

Actie ‘Bootje van Papier’


Doneer en ontvang gratis een cd.

Kerk in Actie is onze partner en zorgt dat de donaties bij de juiste instanties terecht komen.

Radio en tv interviews allemaal te zien op deze website:

Wil je horen wat Elly en André hebben verteld op de verschillende radiozenders, en wie dat het beste kan? Klik dan hier en enjoy: Nieuws en filmpjes.

Leuke actie voor schoolkinderen die iets leuks willen doen en de kinderen op Lesbos helpen!

Doe je mee? Voor alle basisschoolkinderen die nu een onvrijwillige vakantie hebben: Een bootjesvouw actie die leuk is om te doen en waarmee je donaties kunt binnenhalen voor kinderen op Lesbos. Dat is een bootvluchtelingenkamp waar zo’n 20.000 mensen zitten waar nu ook Corona is uitgebroken. Bedenk eens dat we in Nederland dit virus proberen in te dammen en hoe dat in zo’n tentenkamp gaat..

Voor opa’s, oma’s en wie dan ook. Hier kun je drukken als je gehoor wilt geven aan het papieren bootje van de kinderen.

Voor alle kinderen die niet naar school kunnen: help de kinderen op Lesbos! Hoe? Vouw een bootje, zoals je ziet op deze video,
Schrijf er op: Bootje van papier of laat dat iemand voor je doen, maak er een foto van en stuur hem aan zoveel mogelijk mensen. En als de mensen dat mooi vinden? Dan kunnen ze op deze website een donatie doen zodat de kinderen op Lesbos geholpen kunnen worden. En dan krijgen ze ook als dank nog een mooie cd!! Veel succes!

Bekijk hier het filmpje hoe je zo’n bootje kunt vouwen en zet er iets leuks op, zodat mensen graag geld aan dit goede doel willen geven. Veel plezier en succes!

Wat staat er op de cd?

Het liedje waar het om gaat: ‘Bootje van papier’ is een vrolijk liedje, met een serieuze ondertoon, geschreven door Elly Zuiderveld met muziek van André van der Weide. Gezongen door Carin en Elsa van Essen. En toen ontstond het idee voor zo’n cd’tje waar dus tal van bekende namen mooie liedjes beschikbaar hebben gesteld. Verwacht liedjes van Elly & Rikkert, the Kids Crew, Lenny Kuhr, Delise, Stef Bos, Irma Dee, NoorderLicht Project en nog veel meer. Maar we verklappen niet alles. Alle opbrengsten van het cd’tje gaan naar goede doelen die de bootvluchtelingen steunen en hun kinderen.


Klik hier om geld te doneren en ontvang als dank de cd.