Menu
het
project
Menu

Kadootjes voor nieuwe donateurs

 

Kies hier uw welkomstkado

Als dank mag de nieuwe donateur kiezen uit 2 cd’s uit onderstaand lijstje, die je ook op dat formulier kunt aangeven. Een speciale optie is de kersverse dubbel LP van het NoorderLicht Project ‘In de hemel brandt nog licht’. Dit is een soort ultieme versie van het CD album met prachtig cover art, 7 extra nummers, volledig nieuwe overgangen waardoor het nu werkelijk het eerste Nederlandstalige Christelijke concept album genoemd kan worden, een boek met unieke foto’s en verhalen over het ontstaan en natuurlijk de LP’s zelf op goed vinyl en speciaal hiervoor gemasterd door topmasteraar Pier-Durk Hogeterp.
Als u de keuze heeft gemaakt en het formuliertje op de website heeft ingevuld sturen we alvast de cd’s of dubbel LP op en Kerk in Actie neemt later contact op om uw donateurschap te regelen. U kunt dit altijd weer stoppen na een jaar.

 

CD keuze optie 1:
Actie CD ‘Bootje van Papier’

CD keuze optie 2:
CD: Het NoorderLicht Project – In de hemel brandt nog licht

CD keuze optie 3:
Dubbel CD: Elly en Rikkert solo – Twee in Eén

 

De eerste cd in deze dubbelverpakking is van Elly: Circusprinses.
Ruim veertig jaar na haar debuut als zangeres en een lange samenwerking met Rikkert, die nog altijd voortduurt, komt Elly met een solo-cd.
Ze is moeder en oma, met een hoop levenservaring, maar nog altijd jong van hart: steeds weer weet ze met haar sprankelende stem en ontroerende teksten veel mensen te raken.
Een cd als een warme deken, heel persoonlijk en intiem, Elly op haar best. Liedjes over haar jeugd en haar dromen, over verlies en gemis, over troost en ontferming, een heus liefdeslied en een gebed voor alle vrouwen. Iedereen kan zich wel ergens in herkennen.
Met geïnspireerde muzikanten, waaronder een strijkkwartet, prachtig gearrangeerd door Dick Le Mair.

 

En dan kan de solo cd van Rikkert natuurlijk niet ontbreken. Deze heet heel toepasselijk: Solo
Veertig jaar na zijn eerste album ‘Achter Glas’ is Rikkert weer solo te beluisteren, op cd.
Alle informatie daarover, plus de teksten van de liedjes vind je op deze site.
Klik op het jukbeen van de doorleefde kop en voilà!
Daarnaast een overzicht van al zijn boeken & bundeltjes, light verse en oneliners.

CD keuze optie 4:
Elly en Rikkert verzamel cd:

 

Dit is een cd met uniek materiaal. Voordat Elly en Rikkert Elly en Rikkert waren, maakten ze beiden al prachtige liedjes.. later kwamen ze bij elkaar en gingen ze samen verder. Op deze cd is een compilatie te vinden van al deze prachtige oude nummers, zelfs met ‘Prikkebeen’ waarop Elly een duet zong met Boudewijn de Groot. Veel nummers zijn niet afzonderlijk op andere Elly en Rikkert Cd’s of LP’s te vinden. Daarom is dit een unieke compilatie voor elke Elly & Rikkert fan… vooral uit de tijd van ‘voor hun bekering’.
Tracklist
De Bedboot (Elly Nieman), Vreemde Vogels, Valentijntje (Elly Nieman), Regenboog (Elly Nieman), Sorry Heer (Rikkert Zuiderveld), De Zeven Tuinen (Elly Nieman), Achter Glas (Rikkert Zuiderveld), Najaar (Elly Nieman), Padvindster (Elly Nieman), Prikkebeen (Boudewijn De Groot Ft. Elly Nieman), De Kauwgomballenboom, Gouden Regen (Elly Nieman), De Legale Moord (Rikkert Zuiderveld), Slaapliedje?, De Draad Van Ariadne, De Maya-Koning, De Zilveren Trein, Alles Is Vrij, Het Grote Groene Duizend-Instrumenten-Orkest, Sta Op En Wandel, Kind Van De Zon, Brief Van Alexander, Yuli, Al Die Jaren

Keuze optie 2 LP:
Alleen verkrijgbaar bij deze actie.. Collectors-item op dubbel LP (vinyl):
De Deluxe versie van ‘In de hemel brandt nog licht’ van het NoorderLicht Project.

 

 

En hier is ie dan. Voor alsnog alleen te krijgen via de donateurs actie. André van der Weide perfectioneerde het NoorderLicht Project album ‘In de hemel brandt nog licht’. Hij voegde 6 nieuwe nummers toe, waaronder eentje van Delise, een liedje van Elly Zuiderveld in een heel speciaal nieuw jasje, Stormvloedkering gezongen door Remco Vrijdag en meer. Trots noemt hij het dan maar: Nederlands eerste Christelijke conceptplaat die bedoeld voor een groot publiek. Zeg maar de Deluxe versie van de cd, die later eventueel ook op dubbel CD uit komt. Maar voor nu alleen te krijgen via deze unieke donateursactie van Kerk in Actie.